Dulce de Horno. Un dovleac ideal pentru copt, plăcintă, sufleuri. Spre deosebire de dovlecii pentru supă, după de luni de maturare într-un loc uscat acesta are o pulpă cu un conținut mai scăzut în apă. În urma coacerii aceasta are o textură extrem de fină, fără să aibă nicio fibră. Se topește pe limbă încet degajând o aromă tipică de dovleac. Suficient de dulce pentru a fi consumat ca și desert fără zahăr sau miere. Pulpa era o culoare galben-muștar, iar coaja este de un verde închis, foarte decorativă, care, odată cu maturarea se deschide înspre portocaliu-ocru.
Consumul de salată ajută la întărirea organismului. Despre horticultură și grădinărit, filosofie, ironie. Eating salad fortifies your organism. On horticulture and gardening, philosophy and irony.
Tuesday, 11 December 2012
Dulce de Horno
Dulce de Horno. Un dovleac ideal pentru copt, plăcintă, sufleuri. Spre deosebire de dovlecii pentru supă, după de luni de maturare într-un loc uscat acesta are o pulpă cu un conținut mai scăzut în apă. În urma coacerii aceasta are o textură extrem de fină, fără să aibă nicio fibră. Se topește pe limbă încet degajând o aromă tipică de dovleac. Suficient de dulce pentru a fi consumat ca și desert fără zahăr sau miere. Pulpa era o culoare galben-muștar, iar coaja este de un verde închis, foarte decorativă, care, odată cu maturarea se deschide înspre portocaliu-ocru.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment